Percaya atau tidak, teknologi canggih terkini mampu untuk mengekalkan kesegaran makanan dan sudah menjadi norma baharu dalam kehidupan harian.

Dalam memastikan kesegaran sayuran dan buahan lebih lama untuk hidangan yang lebih berkualiti dan pada masa yang sama menuju ke arah gaya kehidupan sifar-pembaziran, jenama peralatan rumah terkemuka dari Eropah, Beko berjaya menemui jalan penyelesaian dengan melancarkan peti sejuk Harvestfresh, yang dapat menjimatkan tenaga dengan teknologi ProSmart Inverter Compressor.

Buah, Sayur Kekal Segar & Tahan Lebih Lama Dengan Beko Harvestfresh Baharu

Ketua Pegawai Eksekutif Beko Appliances Malaysia, Chan Loc memberitahu, Beko berjaya menghasilkan rangkaian peti sejuk menggunakan bukan hanya satu, malahan tiga warna yang efektif – hijau, biru dan merah, yang menyerupai kitaran 24 jam matahari serta cahaya matahari semula jadi.

IKLAN

“Kelebihan rangkaian Beko HarvestFresh tidak hanya setakat itu sahaja. Ia juga didatangkan dengan sistem dwi-penyejukan NeoFrost yang mengekalkan suasana sejuk optimum, seterusnya membantu mengekalkan kesegaran makanan untuk tempoh yang lebih lama.

Buah, Sayur Kekal Segar & Tahan Lebih Lama Dengan Beko Harvestfresh Baharu

IKLAN

“Rangkaian Beko Harvestfresh menggunakan sistem penyejukan yang berasingan membolehkan keadaan kelembapan tinggi dikekalkan di dalam bahagian sejuk dan pada masa yang sama bahagian sejuk beku kekal kering dan tanpa fros,” katanya.  

IKLAN

Didatangkan dengan dua variasi warna yang bergaya dan versatile, Dark Inox dan Brshed Silver, ia memberikan sentuhan pereka dan dapat disesuaikan dengan mudah pada mana-mana rekaan dapur.

Buah, Sayur Kekal Segar & Tahan Lebih Lama Dengan Beko Harvestfresh Baharu

Untuk maklumat lanjut tentang Beko Malaysia dan mengetahui lebih mengenai peti sejuk HarvestFresh serta produk-produk Beko yang lain, sila layari www.beko.my. 

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI