Sangat menarik Perisa PERi PERi kali ini, selalunya sos berperisa tapi kali ini Kicap pula! PERi-PERi Kicap baharu Nando’s ialah adunan lazat Sos PERi-PERi yang pedas dengan rasa biasa Kicap Malaysia. Dengan rempah ratus yang dimasak pada tahap sederhana, Nando’s ingin memastikan semua orang dapat menikmati rasa baharu tetapi biasa, sama seperti masakan nenek kita. Dengan slogan #MadeWithFeeling, Nando’s menyampaikan kelazatan dan nostalgia semuanya pada sesuap ayam yang dipanggang dengan penuh kasih sayang dan perhatian.

Dengan pelancaran perisa baharu yang eksklusif ini, Nando’s juga menawarkan tawaran hidangan menarik untuk dinikmati oleh rakyat Malaysia untuk masa yang terhad! Sebuah keluarga yang terdiri daripada 4 orang boleh menikmati hidangan dengan harga kurang daripada RM24 seorang.

Nando’s Memperkenalkan Perisa PERi-PERi Kicap Baharu Dan Diskaun 15%

Nikmati hidangan pinggan pesta (party platter) bersama rakan dan keluarga anda pada harga kurang daripada RM24 seorang apabila anda menjamu selera di mana-mana kedai Nando’s! Pinggan pesta termasuk:

1x Ayam seekor

1x Kerepek Keledek dengan PERinaise

4x Hidangan Sampingan

4x Minuman ringan tanpa had

IKLAN

Harga: RM95 (RM23.75 seorang)

Tidak mahu makan di kedai? Pinggan Tapau (Taupau Platter) sesuai untuk anda! Ambilnya dari salah satu cawangan kami, atau pesan Pinggan Keluarga (Family Platter) melalui mana-mana rakan kongsi penghantaran kami. Semua pinggan promosi bukan makan di kedai termasuk:

1x Ayam seekor

4x Nata Portugis

4x Hidangan Sampingan

IKLAN

4x Minuman

Harga: RM99 (RM24.75 seorang)

Anda juga boleh menggunakan kod ini mendapat diskaun sebanyak 15%

Kod Promosi “Chicken15” untuk Diskaun 15%

IKLAN

Dapatkan diskaun 15% apabila anda membawa pulang atau pra-pesanan Ayam seekor secara atas talian dengan menggunakan kod promosi “Chicken15”.

Kod Promosi: Chicken15

Harga: RM44.97 (Harga biasa RM52.90)

Nando’s Memperkenalkan Perisa PERi-PERi Kicap Baharu Dan Diskaun 15%

Perisa PERi-PERi Soya Nando’s kini boleh didapati di cawangan Nando’s di seluruh negara untuk masa terhad dari 6 Disember 2021 hingga 27 Februari 2022. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.nandos.com.my atau ikuti laman Facebook Nando’s Malaysia di www.facebook.com/NandosMY.

Nando’s mengeluarkan video promosi yang menggambarkan cara mereka membuat makanan mereka dengan perasaan, dan dengan begitu banyak rasa! Tonton video itu di sini:

https://www.youtube.com/watch?v=PmxEWM9Vqz8

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI