Kepada peminat cendol terutamanya cendol durian, kini anda mempunyai satu lagi lokasi untuk dituju. Cendol Durian Atok kini dibuka di Kampung Batu 7, Jalan Kebun. Memang nampak sangat menyelerakan cendol durian ni.

Kedai cendol durian ini beroperasi dari jam 2 petang hingga 11 malam. Jadi sesiapa yang berdekatan boleh datang ke sana. Promosi pembukaan cawangan Cendol Durian Atok di Jalan Kebun berlangsung dari 5 Ogos 2020 hingga 17 Ogos 2020. Seramai 15 orang pertama yang beratur akan mendapat cendol free. Wow sangat kan?

JOM LAYAN GAMBAR


.

.

.

.

.

.

Cendol durian kawin bermula pada harga RM7 semangkuk atau cup.

IKLAN

Untuk ibu mengandung pula, ada hadiah istimewa. Makan char kuetiau goreng secara percuma dari jam 7 petang sampai 12 tengah malam.

Lokasi:
Char Kuey Teow USTAZ
Kampung BT 7 Jalan Kebun 40460 Shah Alam, Selangor
Berhadapan Pusat Rawatan ASSALAM
Jalan utama
https://maps.app.goo.gl/FxG3Cp1hWaykjZkQA


.

IKLAN

Sumber: Facebook Fahmy Yasin

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang nak masak daging masak hitam dengan blender. Yeeha!

IKLAN

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/nasi-lemak-kukus-ikan-siakap-goreng-menu-luar-biasa-di-restoran-ngeteh-santai/
https://rasa.my/nak-petua-bantu-masalah-angin-dalam-badan-jom-buat-dua-jus-kesihatan-ini/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7