Bahan-bahan :
3583105{-}Roti sandwic secukupnya| 3638498{-} Beberapa keping keju cheddar| 36652{-} Beberapa helai daun salad | dihiris| 3706666{-} 2 sudu makan mentega| 3737847{-} Bahan inti: 1 biji bawang besar | dicincang halus| 3772858{-} Bahan inti:2 ulas bawang putih | dicincang halus| 3815782{-} Bahan inti:2 biji tomato | dicincang halus| 3837856{-} Bahan inti:2 sudu makan minyak zaitun| 3858004{-} Bahan inti:4 sudu makan puri tomato| 3879641{-} Bahan inti:3 sudu makan sos tomato| 3901108{-} Bahan inti:1 sudu makan sos cili pedas| 3937472{-} Bahan inti:1 sudu teh oregano| 3968261{-} Bahan inti:1 sudu teh mix herbs| 3994349{-} Bahan inti:75gm ikan bilis | digoreng| 4036182{-} Bahan inti:Garam dan gula secukup rasa|Cara Memasak :
[start_directions]
- Untuk menyediakan inti, panaskan minyak zaitun dan bawang putih sehingga wangi. Kemudian masukkan tomato, puri tomato, sos tomato, oregano,mix herbs dan sos cili. Gaul rata.
- Kemudian masukkan bilis. Perasakan dengan garam dan gula secukupnya.
- Letakkan inti sambal ikan bilis di atas kepingan roti, dikuti kepingan keju cheddar dan hirisan salad. Ulangi langkah yang sama untuk satu lagi lapisan.
- Dalam kuali leper, cairkan mentega dan masak tadi sehingga kedua-dua bahagian roti menjadi keperangan dan keju cair.
- Angkat, potong roti dan nikmati segera.
[end_directions]