Nuuna x Rasa

PERADUAN FUYOO! #belinuunamenangrumah

FUYOO! #belinuunamenangrumah bersama Nuuna dan Rasa. Beli bihun Nuuna, peluang untuk anda menangi Sebuah Rumah dan hadiah-hadiah menarik bernilai RM400,000

HADIAH

CARA PENYERTAAN

PRODUK NUUNA

Cepat dan mudah! Bihun Goreng Segera Nuuna ‘ready-to-eat’ untuk rakyat Malaysia yang sentiasa sibuk dan lapar! Dengan ini, Bihun Goreng Segera Nuuna memberi inspirasi kepada orang ramai untuk menikmati hidangan yang lazat bila-bila masa dan di mana sahaja – walaupun dalam keadaan yang begitu sibuk!

Dengan Bihun Goreng Segera Nuuna, jimatkan masa anda dan nikmati hidangan yang cepat dengan harga yang berpatutan. Bihun Goreng Segera Nuuna memberikan anda yang terbaik dengan dua perisa hebat: Asli & Pedas.

Nuuna x Rasa

BIHUN GORENG SEGERA ASLI NUUNA

Bihun Goreng Segera Asli Nuuna memberikan anda rasa dan kenikmatan hidangan yang dimasak sendiri. Rasa asli dengan campuran rempah ratus terbaik dicipta khas untuk mewujudkan hidangan yang pasti memikat selera semua rakyat Malaysia. Hanya tambah protein dan sayuran kegemaran mengikut citarasa anda dan nikmati hidangan lengkap dalam sekelip mata!

Nuuna x Rasa

BIHUN GORENG SEGERA PEDAS NUUNA

Bihun Goreng Segera Pedas Nuuna adalah pengalaman yang pasti membangkitkan citarasa anda. Dibungkus khas dengan campuran cili dan rempah ratus yang hebat menjadikan ia hidangan ‘wajib cuba’ bagi penggemar masakan panas & pedas. Tidak kira apa pun cuaca, nikmati hidangan yang pasti menghidupkan ‘mood’ anda dengan setiap suapan Bihun Goreng Pedas Nuuna!

VIDEO

INFO

Nuuna Bihun Goreng Segera Kini Di Pasaran, Memang Wajib Ada Di Rumah!

Dapatkan Nuuna Bihun Goreng Segera di pasaran. Memang sedap dan tak rugi anda cuba!

Nuuna Bihun Goreng Segera, Menu Paling Mudah, Cepat & Sedap!

Wajib cuba Nuuna Bihun Goreng Segera ni. Sangat mudah, cepat dan sedap!

Dibawakan Oleh