Musim durian tiba lagi, bila makan sudah tentu risau dengan bau durian yang kuat. Malah baunya boleh berlarutan sehingga beberapa jam. Sendawa pun keluar bau durian.

Tapi tak perlu risau kerana jenama pengkumur mulut, Listerine® yang terbukti secara klinikal yang berkesan dapat membunuh kuman yang mengakibatkan mulut berbau, plak dan masalah gusi sehingga 99.9%, kini anda dapat menikmati durian tanpa perlu risau tentang “nafas durian”.

Trak Jelajah Listerine & Peluang Menangi Kenduri Durian

Stephen Tiu, Pengurus Besar Kesihatan Pengguna Johnson & Johnson bagi Malaysia dan Singapura mengakui bahawa dengan perisa aromatik hidangan Malaysia yang kuat, kepentingan untuk memastikan nafas segar dan kebersihan mulut adalah penting. “Kami menyedari kepentingan penjagaan mulut dan kebersihan yang baik dapat memberikan jaminan untuk mempunyai nafas segar dan dengan kewujudan Listerine yang berkesan membolehkan kami menikmati makanan dengan yakin, tanpa menjejaskan kesihatan mulut.”

Pocket Mist 

Terdapat pelbagai pilihan produk Listerine® yang tersedia bagi memudahkan rutin penjagaan mulut. Dari perisa terhad seperti Buah Pomelo & Buah Markisa atau Lidah Buaya (Aloe) & Timun hingga manfaat yang bersasaran seperti Total Care dan Healthy White, Listerine® memastikan keperluan penjagaan mulut pengguna dipenuhi. Bagi individu yang lebih suka rasa yang lebih ringan dengan kurang sensasi kepedihan, Listerine® juga menawarkan versi yang kurang intensif dan sifar alkohol. Selain itu, Listerine® Pocket Mist diperbuat untuk individu yang sentiasa bergerak dan memerlukan penyegaran segera: semburan oral bersaiz mudah dibawa dan menghapuskan 99% kuman yang menyebabkan nafas berbau!

Trak Jelajah Listerine & Peluang Menangi Kenduri Durian

IKLAN

Peluang menang Kenduri Durian

Berita baik juga untuk penggemar durian, tahun ini, Listerine® kembali dengan peraduan “Swish & Win”, yang dianjurkan dengan kerjasama Watsons Malaysia. Sertai untuk memenangi hadiah bernilai RM15,000, termasuk kenduri durian yang menakjubkan dan baucer GrabFood!

Cara Menyertai:

  • Langkah 1 – Beli RM30 & ke atas produk Listerine® dalam satu resit di Watsons.
  • Langkah 2 – Jawab soalan mudah: Apakah yang boleh anda gunakan untuk menghilangkan nafas berbau durian? Sebutkan satu produk Listerine®.
  • Langkah 3 – WhatsApp resit anda dengan <NAMA PENUH> <JAWAPAN> ke 016-208 3532

Hadiah: 

IKLAN
  • 10 x baucer Kenduri Durian bernilai RM1,000 setiap satu.
  • 100 x baucer GrabFood bernilai RM50 setiap satu

Trak Jelajah Listerine &#038; Peluang Menangi Kenduri Durian

Trak Jelajah di sekitar Lembah Klang!

Untuk membantu warga Malaysia menjaga nafas segar dan penjagaan mulut yang menyeluruh sambil menikmati Raja Buah, Listerine® turut membawa kedua-dua durian dan pengkumur mulut Listerine® ke lokasi terdekat anda. Pastikan untuk mengejar Trak Jelajah Listerine® dan mencuba keberkesanan dan kesegaran Listerine® sendiri!

IKLAN

 

 

 

 

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI