Selepas sebulan berpuasa, kini tiba masanya untuk seluruh umat Muslim meraikan kejayaan dengan sambutan Aidilfitri. Kita digalakkan saling mengunjungi dan melayani tetamu yang datang berhari raya di rumah. Justeru ayuh raikan mereka dengan set hidangan terbaharu yang pastinya menceriakan suasana.

Tesco menawarkan koleksi terkini LUMINARC RAYA COLLECTIBLES. Koleksi ini sangat sesuai untuk anda yang mahukan barangan berkualiti untuk pinggan, mangkuk, bekas mengisi makanan, jag dan juga cawan. Menggunakan Luminarc semestinya membantu sambutan hari raya anda lebih bermakna.

Raikan Tetamu Dengan Koleksi Luminarc

Raikan Tetamu Dengan Koleksi Luminarc

 

Dengan rekaan pinggan mangkuk yang sangat menawan hati, tetamu juga terasa sungguh dihargai apabila kehadiran mereka diraikan dengan hidangan yang disajikan dengan koleksi LUMINARC RAYA COLLECTIBLES. Malah tuan rumah tersenyum gembira melihat keceriaan pada wajah si tetamu.

Dengan harga yang sungguh berpatutan, anda tidak sepatutnya melepaskan peluang berhari raya dengan koleksi pinggan mangkuk yang lengkap dan sangat cantik ini. Apatah lagi kini anda berpeluang mendapatkan koleksi menawan dengan diskaun menarik melalui penebusan mata ganjaran melalui Program e-Kumpul dan e-Tebus. Apa tunggu lagi? Muat turun Aplikasi Tesco Collectibles sekarang dan dapatkan koleksi LUMINARC RAYA COLLECTIBLES sempena Aidilfitri ini.

IKLAN

 

TAWARAN EKSKLUSIF SET LUMINARC MELALUI APLIKASI TESCO COLLECTIBLES

Raikan Tetamu Dengan Koleksi Luminarc

 

Pemegang kad keahlian Tesco Clubcard dan peminat koleksi Luminarc kini berpeluang mendapatkan set Luminarc dengan diskaun sehingga 80 peratus melalui Program e-Kumpul dan e-Tebus. Anda hanya perlu memuat turun Aplikasi Tesco Collectibles yang berlangsung sepanjang 13 Mei hingga 17 Julai 2019 ini.

IKLAN

Anda perlu berdaftar sebagai sebagai ahli Tesco Clubcard terlebih dahulu dan login ke dalam aplikasi ini. Daftar sebagai ahli di mana-mana cawangan Tesco atau boleh juga berdaftar sebagai ahli tanpa kad di https://clubcardregister.tesco.com.my/

Untuk menebus, sila pergi ke link ini mengikut klasifikasi gajet anda.

Apple Store link:

https://itunes.apple.com/my/app/tesco-collectibles/id1462852663?mt=8

IKLAN

 Google Play link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.tesco

Raikan Tetamu Dengan Koleksi Luminarc

 

Raikan Tetamu Dengan Koleksi Luminarc

Selepas memuat turun aplikasi tersebut, anda boleh berbelanja di Tesco dan mendapat e-setem yang dikreditkan secara automatik ke dalam Aplikasi Tesco Collectibles. Anda boleh mengumpul e-setem yang berbentuk mata ganjaran untuk menebus produk Luminarc yang memenuhi cita rasa anda. Tempoh pengeluaran e-setem adalah sepanjang 13 Mei hingga 3 Julai 2019. Manakala tempoh penebusan adalah sepanjang 13 Mei hingga 17 Julai 2019.

Untuk menebus mata ganjaran e-setem, anda perlu log masuk ke dalam aplikasi dan pilih mana-mana produk mengikut cita rasa anda sebelum perlu ke stor Tesco. Maklumat lanjut, layari http://collectibles.tesco.com.my/

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI