Buat yang bosan dengan masakan lauk pauk, apa kata kata ubah selera dengan menu western, simple dan mengenyangkan. Hari minggu begini kita gantung kuali dengan menikmati hidangan kegemaran.

Walaupun dah boleh nak dine in, SOP jangan dilupakan. Mungkin ada yang lebih selesa tapau dan nikmatinya di rumah. Kita order menu western dari Chepwan Western. Macam-macam menu ada ikut cita rasa anda.

Makan Di Mana hari ini mencuba tiga menu western iaitu Nasi Goreng Chicken Chop, Aglio Olio With Chicken Chop dan Meatball Bolognese

Menu Western Yang Padu Dan Ketagih Nak Makan

“ Bermula selepas raya Aidiladha tahun lepas suami cuti tanpa gaji sebab kafe sekolah international tutup jadi terlintas untuk berniaga kerana suami sebelum ni memang bekerja sebagai chef di beberapa hotel di Kuala Lumpur. Mempunyai sedikit pengalaman memasak dan kita juga pernah membuat perniagaan katering sebelum ini tetapi disebabkan kekangan pekerja kita memilih untuk berniaga di kedai.

Kebetulan tempat sekarang Tompek Makan Kg. Pandan ada nak sewakan stall.Kami pilih utk buat western food dan wujudlah Chepwan Western.

Kemudian kami ambil alih kedai atas amanah dari pemilik untuk kami urus kedainya dan kami bergabung dengan Mak Iti sebagai tukang masak untuk masakan Melayu. Kombinasi dua chef mengilhamkan WANILLA KITCHEN TOMPEK MAKAN KG PANDAN.

Pelbagai menu western boleh anda pesan antaranya chicken chop/chicken grill, double chicken chop/chicken grill, beef steak(sirloin), lamb shoulder grill, fish n chip, spaghetti bolognese/aglio olio, nasi goreng chicken chop.

Menu Western Yang Padu Dan Ketagih Nak Makan

IKLAN

 

Menu Western Yang Padu Dan Ketagih Nak Makan

 

Usah risau masakan panas dan kampung pun ada. Peminat laksa boleh cuba, laksa dapur mak iti. Begitu juga yang teringin patin tempoyak, di sini pun ada dijual.

Antara yang sering dipesan pengunjung ialah chicken chop, beef steak,lamb shoulder grill,nasi goreng chicken chop dan laksa dapur mak iti.

IKLAN

Anda yang ingin memesan makanan ini boleh saja whatsapp ke nombor 0182640761(illa) atau 0172741244 (mak iti). Makanan akan dihantar menggunakan Grab, Foodpanda dan Heyho

Menu Western Yang Padu Dan Ketagih Nak Makan

Kita juga menyediakan perkhidmatan menggunakan runner sendiri di mana pelanggan akan lebih jimat.

Jadi korang yang teringin nak mencuba menu di sini boleh waze untuk ke tempat ini atau tapau untuk menikmatinya di rumah.

Lokasi perniagaan: Tompek Makan Kg Pandan

IKLAN

Pemilik: Norr fadzzillah Redzuan,  Mohd ridzuan Abd Manap & Norsitiziton Abd Rahman

Buat Kek Guna Resipi Dari Buku BM Darjah 2. Sedap & Memang Menjadi

Buat Cendol Homemade Lagi Puas Makan, Boleh Berkali Tambah

Petua Adun Tepung Untuk Masak Cendawan Goreng Yang Sedap

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI