Cari port makan yang best? Wajib korang cuba, Kojo by 10 Gram, kafe di Tamarind Square dengan konsep makanan Japanese fusion.

Memasuki ke ruang dalaman kafe ini mata ralit dengan penataan gaya dekorasinya. Santai dan sangat cool. Pendek kata bukan hanya dapat menikmati makanannya yang pelbagai malah boleh ootd di setiap sudut yang anda mahu.

Krew Makan Di Mana sempat review beberapa signature makanan dan minuman di sini.

Kojo by 10 Gram, tampil dengan konsep dekorasi industrial.Terbahagi kepada beberapa sudut dan boleh juga pilih ruang atas jika ingin privacy.

Kalau korang prefer ayam,cuba menu Tori Teriyaki. Portion besar, boleh makan dua orang. Rasa nasi ni unik sebab rasa macam nasi dibakar. Walaupun rasa kelainan tapi boleh diterima tekak. Memang kenyang gaiss.

IKLAN

 

Boleh cuba menu Chilli Crab and Egg kalau nak rasa sesuatu yang lain dari kebiasaan. Di dalam telur ada campuran chili crab, fuh lain macam rasanya. Satu pinggan ni memang puas makan.

Bagi penggemar pasta, Tiger Prawn Aglio Olio korang kena pilih. Agak sedikit pedas, tapi kombinasi udang di dalam pasta ni melengkapkan lagi hidangan ini. Aglio olio ni boleh jer orang habiskan sebab rasanya super sedap.

IKLAN

Di Kojo ada handbrew coffee dan refreshing drink. Jadi Imran cuba refreshing drink macam Pink Limenade, Apple Mohito dan Fuji Peach. Best!

handbrew coffee
Fuji peach tea

Lain-lain menu pun tak kurang enak,jadi kenalah datang sendiri cuba.Tak rugi datang sini gaiss.

IKLAN

Kojo by 10 Grams dibuka setiap hari dari jam 10.30 pagi – 9.30 malam. Lokasi di Tamarind Square sebaris dengan kedai PLNTco dan Lauk Kampung.

Resipi Biskut Datin. Mirip Macam Tart Nanas Tapi Berbeza

Makan Satu Dah Kenyang. Resipi Mi Gulung Sedap Untuk Makan Malam

Sangat Sedap & Cair Di Mulut, Comel Buat Tart Nenas Ala Frozen