Ramadan tahun ini agak berbeza namun Astro, Ideaktiv dan Maxis dengan sokongan S&P Santan telah sama-sama menjayakan Projek Bubur Lambuk Kampung Baru pada 13-15 Mei yang lalu bagi menjadikan sambutan bulan mulia ini jadi lebih bermakna.

Melalui kempen Projek Bubur Lambuk Kampung Baru, S&P Santan menzahirkan rasa empati dan kasih kepada komuniti yang memerlukan.

Seiring tagline “Lebih Enak dengan Santan”, S&P Santan amat berbesar hati dan bangga kerana berpeluang untuk menyumbang melalui berkongsi khasiat dan kelazatan makanan kepada penghuni rumah-rumah kebajikan serta golongan memerlukan.

Tidak dilupakan, usahasama Projek Bubur Lambuk Kampung Baru ini juga sebagai tanda penghargaan serta terima kasih S&P Santan kepada petugas-petugas barisan hadapan yang telah banyak berkorban demi kesejahteraan negara.

Usaha murni ini juga diharap dapat dicontohi ramai supaya dapat membentuk masyarakat Malaysia yang lebih baik dan penyayang.

IKLAN

Ramuan santan asli sememangnya tidak dapat dipisahkan dengan kelazatan Bubur Lambuk. Oleh itu Projek Bubur Lambuk Kampung Baru tentunya lebih istimewa dengan S&P Santan.

S&P Santan adalah jenama perintis dalam pembuatan serbuk krim kelapa sejak 1983. Menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi serta mematuhi piawaian kebersihan produk makanan, menjadikan S&P Santan yang dikilangkan di Malaysia ini menjadi pilihan ramai.

Kini S&P Santan boleh didapati dalam dua pilihan iaitu Santan Kelapa dan Serbuk Krim Kelapa. Kedua-duanya didatangkan dalam pelbagai saiz serta variasi bagi memenuhi permintaan dan keperluan pengguna. Santan Kelapa datang dengan Santan Asli, Santan Pandan dan Santan Kurang Lemak.

Manakala tiga variasi Serbuk Krim Kelapa adalah yang Asli, Pandan dan Omega.

IKLAN

S&P Santan juga adalah jenama santan berkualiti premium, 100% asli dan didatangkan khas dalam pek Tetrapak menjadikan tugas memasak jadi lebih mudah. Hanya “Shake, Twist & Pour” ke dalam masakan. Sangat sesuai untuk para suri rumah yang gemar memasak hidangan lazat dan enak buat keluarga serta rakan-rakan.

IKLAN

Selain daripada menawarkan produk yang baik, S&P Santan juga berkongsi inovasi , idea masakan mudah dan resipi untuk pelanggan di sosial media (Facebook & Instagram). Dalam masa yang sama, S&P Santan juga menjalankan pelbagai aktiviti dan kempen menarik buat para pengguna setia.

Istimewa buat anda yang tidak dapat pulang beraya sempena Syawal nanti, S&P Santan menawarkan Set Dendang Perantau Raya yang sesuai dijadikan pengganti diri Hari Raya ini.

Hanya dengan RM54.90, Set Dendang Perantau ini tentunya dapat mengembalikan senyuman di wajah insan tersayang. Malah dengan belian produk yang bernilai lebih RM60, anda tak perlu bayar kos ‘postage’. Percuma je!

Lebih istimewa, pembelian 100 set pertama akan mendapat sarung bantal floral eksklusif. Memang berbaloi. Tunggu apa lagi kan?

Beli sekarang secara ‘online’ di LAZADA dan SHOPEE.