Semua sedia maklum Secret Recipe terkenal dengan Kek pelbagai perisa yang disukai ramai. Menu makanan lain selain Kek juga menjadi pilihan rakyat Malaysia. Jadi, apa kaitan Secret Recipe berkolaborasi bersama Universal Music Malaysia kali ini?

Kolaborasi Mengejut Antara Secret Recipe & Universal Music Malaysia

Buat julung kalinya gabungan makanan dan muzik disatukan dalam satu bumbung kerana mereka percaya makanan yang sedap boleh dikaitkan dengan muzik secara tidak langsung mempengaruhi “mood” kita untuk memilih sesuatu makanan ketika lapar.

Kolaborasi Mengejut Antara Secret Recipe & Universal Music Malaysia

IKLAN

Kolaborasi antara Secret Recipe & Universal Music Malaysia bakal memberikan impak yang besar kepada industri untuk mengenengahkan artis baru yang sedang meningkat naik seperti Athalia, Bella Astillah, Yonnyboi & Meer Nash. Platform yang tersedia antara Secret Recipe & Universal Music Malaysia bakal mengorak lebih banyak kempen yang menarik pada masa akan datang.

Kolaborasi Mengejut Antara Secret Recipe & Universal Music Malaysia

IKLAN

Baru-baru ini kolaborasi antara Chef Anis Nabilah & Secret Recipe dalam menghasilkan menu Nasi Kerabu telah mempeberikan impak yang sangat positif sehinggakan menu itu terpaksa diteruskan jual sehingga bulan Julai 2023 dek kerana sambutan yang hangat dari peminat setia Secret Recipe.

 

IKLAN

Semoga kolaborasi baharu ini berjalan dengan lancar dan berjaya seperti yang dirancangkan untuk masa akan datang.

 

 

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI