Kenangan Coffee, rangkaian F&B runcit baharu yang paling pesat berkembang di Indonesia secara rasmi membuka pintunya di Malaysia hari ini dengan kedai pertamanya di Suria KLCC.

Pelancaran itu disempurnakan oleh Pengasas Bersama Kenangan Coffee, Edward Tirtanata, Ketua Pegawai Eksekutif dan James Prananto, Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan.

Seleksi Kopi Istimewa Di Kenangan Coffee

James Prananto, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan berkata, “Kami ingin menekankan perkataan ‘Kenangan’ kerana ia sesuai diterjemahkan kepada ‘membuat kenangan’. Setiap orang yang datang ke kedai kami dilayan seperti rakan dan setiap cawan kopi yang kami jual dibuat dengan penuh kasih sayang dan kami berharap ini dapat memberi kesan kepada pelanggan yang membuat kenangan bersama kami sepanjang perjalanan ini.

Seleksi Kopi Istimewa Di Kenangan Coffee

Kami bercita-cita untuk menjadi jenama pengguna yang paling digemari di Asia Tenggara dan Malaysia akan menjadi tapak utama dalam membantu kami mencapai misi ini.”

Seleksi Kopi Istimewa Di Kenangan Coffee

Kenangan Coffee akan membuka empat lagi kedai di MyTown Cheras, Pavilion KL, NU Sentral KL dan Sunway Pyramid menjelang akhir tahun ini. Ia juga telah melancarkan Akademi Latihannya di Uptown, menyediakan pelbagai program latihan untuk barista dan pekerjanya, dengan matlamat untuk menjadi pusat latihan F&B profesional terbaik di Malaysia.

IKLAN

Seleksi Kopi Istimewa Di Kenangan Coffee

Seleksi Kopi Istimewa Di Kenangan Coffee

Kenangan Coffee memperkenalkan minuman istimewa kegemarannya, Kenangan Latte dan Kopi Avocado serta pelbagai pilihan kopi lain. Harga secawan bermula dari RM5.90. Kenangan Coffee juga akan memperkenalkan pelbagai pilihan makanan sebagai peneman kopi yang menarik.Untuk maklumat lanjut, boleh layari: www.kenangancoffee.my

[Sertai Telegram Geng Rasa Share Resipi]

Dapatkan lebih banyak resipi yang mudah, sedap & cepat masak di laman web RASA:

IKLAN

https://www.rasa.my/resipi-nasi-kerabu-kuning-sedap-masak-sendiri-baru-puas-makan/

https://www.rasa.my/resipi-rojak-ayam-sedap-masak-sendiri-puas-hati-lebih-jimat/

https://www.rasa.my/cara-masak-oden-homemade-ala-family-mart-sedap-puas-makan/

https://www.rasa.my/jom-cuba-resipi-kuih-kole-kacang-sedap-mudah-kurang-manis/

IKLAN

 

Tonton lebih banyak video masakan mudah & sedap di Youtube @Majalah Rasa Official

 

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI