Kalau anda teringin menikmati hidangan cheesesteak halal yang sangat sedap, RASA sarankan korang pergilah kat restoran Grease di Seksyen 13 Shah Alam. Mesti korang takkan menyesal sebab memang sangat sedap cheesesteak di situ.

Texas Chili Cheese Steak RM22

Cheesesteak atau steak and cheese adalah sejenis makanan iaitu roti yang diisi dengan hirisan daging (bistik). Ketika RASA berkunjung ke Grease, kami dihidang dengan cheesesteak yang sangat sedap dan kejunya meleleh. Sungguh menyelerakan.

Ada macam-macam cara menyediakan cheesesteak. Hirisan daging ditumis dengan bawang, dibakar dan kemudian disumbat dalam lapisan roti. Kemudian diletakkan keju. Cheesesteak di Grease memang sangat sedap.

IKLAN

Selain cheesesteak, ada juga menu lain yang tak kurang hebatnya. Burger, spageti dan ayam goreng. Memang sangat sedap semuanya. So, kalau korang nak try makanan barat yang dihidang dengan gaya barat namun halal, Grease adalah tempatnya.

Spicy Seafood Aglio RM17

 

IKLAN

Beef Bacon Burger RM22

 

IKLAN

Hot Chicken Wing RM20

Jom tengok video RASA makan-makan di Grease Shah Alam. Klik sini

 

Grease
1-10-1 Presint Alami, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, Shah Alam