Untunglah kalau kafeteria pejabat kamu menyediakan makanan ala-ala cafe hipster atau hotel. Memang tak perlu bersusah payah untuk keluar waktu rehat sebab semuanya lengkap di pejabat. Ada segelintir syarikat-syarikat besar yang ternama menyediakan kemudahan cafe ala hotel untuk kemudahan pekerja-pekerjanya seperti Google dan Facebook, begitu juga Microsoft dan Apple.

Beberapa makanan mungkin biasa dilihat. Tetapi walau bagaimanapun, Caffè Macs telah memberi komitmen terhadap kualiti makanan yang disediakan.

Tempat makan seluas 2.000 meter persegi ini juga memberikan suasana makan yang nyaman dan selesa. Terdapat coffee corner, ruang pertemuan, area lounge, dan outdoor yang mempesona. Seperti sedang menikmati makan tengahari di cafe-cafe di luar Syarikat Apple yang nyata memberikan kelainan dengan keenakkan makanan yang lazat dan mewah ini. Pasti terpesona, jom tengok makanannya!

1. Ada banyak pilihan untuk sarapan, seperti toast Perancis strawberi yang menakjubkan ini.

2. Sepertinya kombinasi scramble dengan keju, telur, bacon, dan kentang lebih menggoda.

3. Gelato merupakan salah satu menu kegemaran mendiang Steve Jobs di Caffè Macs.

4. Banyak sekali pilihan gelato, pastinya rasa yang berlainan?

 

IKLAN

5. Di mana pun lokasinya, pizza memang sangat menggoda untuk menemani waktu kerja.

6. Makanan asal Mexico ini pun sangat menggiurkan, jugak kan?

7. Suka makan tiram? Setiap tiram hanya US$ 1 saja.

8. Angkat tangan yang suka makan daging? Tak perlu keluar jauh-jauh untuk menikmati steak lazat yang mewah ini.

9. Atau kamu seorang vegetarian? Boleh jer menikmati manisan ni.

10. Tuna sesedap ini hanya seharga US$ 8.

11. Cita rasa risotto salmon yang tidak akan mengecewakan perut kamu yang nak berdiet. Ah, nikmat!

12. Kalau portion ribsnya sebesar ini, boleh kenyang seharian ni, agak-agak boleh sambung buat kerja tak?

13. Seperti hidangan ala hotel sangatkan? Enak dipandang dan dimakan.

14. Hanya di Caffè Macs kamu boleh memesan nasi goreng seafood yang sangat istimewa.

15. Pho makanan khas Vietnam juga disediakan katanya rasa Pho ini sangat mantap, sedap, pedas, dan segar.

16. Video di Caffè Macs.