Pencarian JAGOH RASA BABA’S kini bermula,  RM10,000 Menanti Juara!

Buat julung kalinya Majalah RASA dan BABA’S sebagai penaja utama menganjurkan pertandingan memasak yang bakal mengangkat seorang lagi juara dalam dunia masakan tanahair.

Inilah masanya untuk serlahkan kreativiti anda dengan mencipta resipi berasaskan rempah dengan citarasa dan gaya masakan mengikut negeri asal anda. Olahan masakan yang kreatif, resipi lain daripada biasa serta rasa yang sangat wow, menjadi cara terbaik untuk meraikan kepelbagaian cara masak dari amatur hingga ke pakar.

Biarpun perjalanan untuk menjadi juara, bakal melalui beberapa peringkat pemilihan, namun syarat penyertaan pertandingan ini ternyata amat mudah.

Pencarian JAGOH RASA BABA’S kini bermula,  RM10,000 Menanti Juara!

Bagi peringkat awal, peserta hanya perlu menghantar gambar masakan berserta resipi penuh secara atas talian iaitu melalui laman web majalah Rasa.

Peserta perlu memasak apa sahaja menu menggunakan Rempah Kari BABA’s dengan kreatif. Nah, selepas itu, ambil gambar masakan dan terus hantar kepada kami! Opss…pastikan gambar jelas dan menarik tau.

Pertandingan ini terbuka kepada seluruh warga Malaysia dari pelbagai peringkat usia dan latar belakang. Berkerjaya atau tidak, suri rumah, atau masih belajar, anda layak untuk menyertai pertandingan ini. Siapa tahu anda mungkin bakal dinobatkan sebagai JAGOH RASA BABA’S.

Hadiah yang bakal menanti pemenang? Sangat lumayan ye.

Tempat Pertama: RM10,000
Tempat Kedua: RM5,000
Tempat Ketiga: RM3,000
Tempat Keempat: RM1,000
Saguhati: RM500 x 8peserta

IKLAN

Pencarian JAGOH RASA BABA’S kini bermula,  RM10,000 Menanti Juara!

 

Kami juga akan berada di empat lokasi utama untuk bertemu anda bagi sesi penjurian secara bersemuka pada tarikh yang telah ditetapkan. Jadi pastikan anda menghantar penyertaan melalui borang yang telah disediakan di laman web www.rasa.my/babas/

Pencarian JAGOH RASA BABA’S kini bermula,  RM10,000 Menanti Juara!

IKLAN

21/ 5/2022
MYDIN BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG

28/5/2022
MYDIN TUNJONG, KOTA BHARU

4/6/2022
MYDIN MUTIARA RINI, JOHOR BAHRU

11/6/2022
MYDIN SUBANG JAYA, SELANGOR

Jangan lupa okay temujanji anda bersama JAGOH RASA BABA’S. Untuk maklumat lanjut, boleh layari di di laman web www.rasa.my/babas/

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI