Selain pelbagai biskut dan kek menarik, Warung Acik Gobu turut menyediakan pelbagai menu pilihan makanan berat. Selalunya sedap untuk dimakan pada waktu tengah hari dan petang. Antara yang dijual adalah pelbagai nasi goreng, mi goreng dan hidangan barat seperti chiken grill dan meatball.

Semua hidangan ini boleh dibeli di warungnya di Rembau. Pun begitu, selepas wabak Covid-19 melanda, pemilik Warung Adik Gobu, Tengku Yusrisna mengakui lebih aktif menjalankan urus niaga secara delivery (COD).

Melalui facebook, pack food yang jual memang mendapat sambutan luar biasa. Jualannya mencecah 100 unit sehari dan reviu daripada pelanggannya juga sangat luar biasa.

MENU YANG DISEDIAKAN

Antaranya, nasi goreng chicken chop RM10.00 perset, kuetiau goreng untuk 5 orang makan RM30, meatball with spiral RM10, nasi goreng dengan ayam korea spicy, chicken grill with spageti aglio, chicken cheezy with salad dan banyak lagi. Boleh dikatakan harganya sangat berbaloi dengan menu yang diberikan.

IKLAN

JOM LAYAN GAMBAR


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kalau anda ke Rembau, Negeri Sembilan, jangan lupa di Warung Acik Gobu.

IKLAN

Sumber: Facebook Tengku Yusrisna Ayud

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang nak masak daging masak hitam dengan blender. Yeeha!

IKLAN

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/resipi-oreo-cheesecake-yang-mantap/
https://rasa.my/lelaki-ini-olah-roti-jadi-biskut-kering-bergula-kreatif-sungguh/
https://rasa.my/perghhh-mantap-sungguh-gulai-ikan-tenggiri-paling-power-ni/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7