Seronoknya bila dapat menikmati aiskrim yang enak dan lemak berkrim bersama keluarga tercinta. Tentunya aiskrim LA CREMERIA keluaran Nestlé Ice Cream menjadi pilihan seisi keluarga sekaligus membangkitkan keceriaan bersama. Kenapa aiskrim LA CREMERIA mesti menjadi pilihan? Bukan sekadar aiskrim biasa, LA CREMERIA memberikan gabungan tekstur yang unik dan rasa enak bila dinikmati. Nyata kelainannya menghadirkan kegembiraan dan keceriaan.

Didatangkan dengan enam perisa yang berbeza, aiskrim LA CREMERIA memberi pengalaman yang cukup bermakna menerusi setiap gigitan. Diperbuat daripada bahan premium serta buah-buahan yang sebenar memberikan satu rasa yang sangat mengasyikkan! Tidak hairanlah jika aiskrim ini menjadi pilihan ramai.

Bahagianya Nikmati Aiskrim LA CREMERIA Seisi Keluarga. Enaknya Membangkit Ceria!

Setiap perisa memberi pengalaman yang berbeza. Bagi peminat vanila, aiskrim LA CREMERIA Vanila Kacang Gajus merupakan pilihan yang tepat untuk anda. Ia hadir dengan kacang gajus panggang bersama sos coklat dan cip yang lazat sekaligus memuaskan deria rasa.Ah tak boleh nak cerita sedapnya.

Sejuk diikmati serta lazat dirasai, itulah sensasi gandingan pudina dan coklat di dalam aiskrim LA CREMERIA Pudina Coklat yang ditabur dengan cip coklat yang penuh berkrim, lazat dan memikat. Memang syok! Sekali makan, mesti nak lagi.

IKLAN

Bahagianya Nikmati Aiskrim LA CREMERIA Seisi Keluarga. Enaknya Membangkit Ceria!

Aiskrim LA CREMERIA Yogurt Beri pula memberi kenikmati menerusi kombinasi yogurt serta lima buah beri yang enak iaitu strawberi, blackberry, elderberry, blueberry dan raspberry. Gabungan rasa masam dan manis yang cukup sempurna, lebih-lebih lagi jika dinikmati bersama keluarga tercinta. Segar terasa tak sedar sekelip mata habis dimakan sekelip mata.

Bahagianya Nikmati Aiskrim LA CREMERIA Seisi Keluarga. Enaknya Membangkit Ceria!

IKLAN

Kalau yang sukakan badam pula, wajib cuba aiskrim LA CREMERIA Badam Pecan. Kacang badam panggang California dan pecan bergabung, memberi rasa kepuasan yang berganda. Memang sedap, kaya dengan kekacang dalam setiap gigitan.

Bahagianya Nikmati Aiskrim LA CREMERIA Seisi Keluarga. Enaknya Membangkit Ceria!

IKLAN

Buat penggemar mentega kacang, cubalah aiskrim LA CREMERIA Mentega Kacang yang memberi rasa yang nyaman. Sekali rasa, tak boleh lupa! Kombinasi kacang panggang, coklat brownies dan sos mentega kacang yang sedap tak terkata. Tau-tau dah habis semua yang di hidang di depan mata.

Lebih coklat, lebih nikmat! Cuba pula aiskrim LA CREMERIA Coklat Kacang Hazel. Aiskrim kesukaan ramai ini mempunyai Campuran coklat dan kacang hazel. Sudah pastilah ini merupakan satu gabungan yang cukup sempurna. Rasa kacang yang cukup memikat hati.

Jadi, mana satu aiskrim pilihan anda? Tidak kira apa pun pilihan, tentunya rasa lebih seronok dan mendamaikan apabila dapat duduk di rumah dan berkongsi kenikmatan aiskrim LA CREMERIA bersama insan tersayang.

Dapatkan seleksi aiskrim LA CREMERIA menerusi kedai rasmi Nestlé Ice Cream di Lazada atau Shopee. Selain itu, aiskrim LA CREMERIA juga boleh didapati di pasar raya berhampiran anda.

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI