Bagi penduduk Seksyen 22 Shah Alam, Kafe Igauan bukanlah lagi asing. Kafe ini menyediakan hidangan utama dalam versi santai yang sungguh menepati cita rasa. Suasana dalaman kafe juga minimalis yang membuatkan pelanggan berasa selesa untuk duduk makan bersama keluarga.

Antara menu menarik hati adalah Pad Kara Pao Beef With Telur Goyang dan Nasi Ayam Kicap Palembang. Hidangan bercirikan makanan Siam dan Palembang ini memang sangat best untuk dicuba.

Jom Layan Gambar


.

.

.

.

.

.

.

Jom singgah!

IKLAN

Waktu Operasi:
Isnin-sabtu (11.30 pagi – 10.00 malam)

Lokasi:
G.03, Alam Idaman Serviced Apartmen, Jalan Budiman 22/3, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia

SUMBER: Facebook Kafe Igauan

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU.

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/resipi-oreo-cheesecake-yang-mantap/
https://rasa.my/lelaki-ini-olah-roti-jadi-biskut-kering-bergula-kreatif-sungguh/
https://rasa.my/perghhh-mantap-sungguh-gulai-ikan-tenggiri-paling-power-ni/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7