Home Mozzarella Stick with Cinnamon & Caramel Sauce

Mozzarella Stick with Cinnamon & Caramel Sauce

Terima kasih kepada anda semua kerana sentiasa menjadi inspirasi kepada Rasa dan Fonterra. Jom sama-sama raikan keenakan Keju Perfect Italiano menerusi menu inspirasi dari pelbagai negeri di Malaysia. Pastinya Memikat Rasa Seisi Malaysia

MENARIK untuk kali ini, tonton video ini dan kira berapa kali perkataan MALAYSIA disebut di dalam video ini. Nyatakan menu cheese apa menjadi pilihan anda. Satu pemenang bertuah bakal menerima hadiah istimewa daripada Fonterra.

Mencari kudapan yang enak dan mudah disediakan? Jom cuba buat Mozzarella Stick with Cinnamon & Caramel Sauce ni. Gabungan rasa masin keju, serbuk kayu manis dan sos karamel ni memang ‘ngam’. Lebih-lebih lagi bila dimakan panas-panas. Terasa limpahan keju mewah dalam mulut.

Jangan lupa masak menggunakan Keju Perfect Italiano Mozzarella kerana ia merupakan 100% keju asli berkualiti tinggi yang memberi regangan sempurna. Barulah lengkap hidangan bila guna keju berperisa lembut dengan cairan luar biasa ni.

MOZZARELLA STICK WITH CINNAMON & CARAMEL SAUCE

BAHAN-BAHAN:

  • 7-8 keping roti putih
  • 250gm Keju Perfect Italiano Mozzarella
  • 50gm Mentega Anchor Unsalted | dicairkan
  • Cinnamon sugar secukupnya
  • Sos karamel secukupnya

Cara membuat boleh tonton di dalam video. Selamat mencuba!

Dairylicious Malaysia

#PerfectItalianoMY #DairyliciousMY #memikatrasaseisimalaysia #majalahrasa #rasashare #mozzarellastickwithcinnamonandcaramelsauce #resipi #recipeVideo Berkaitan