Rasa kini berada di dalam aplikasi   
Rasa kini berada di dalam aplikasi   
Home Chef Zam & Sissy Imann Surprise Masak Untuk Ayahanda!

Chef Zam & Sissy Imann Surprise Masak Untuk Ayahanda!

Gandingan Chef Zam Akmal dan Sissy Imann dalam Dapur Rasa kali ini memang mencuit hati. Tak kering gusi melihat telatah mereka berdua. Memang riuh! Bertemakan #RasaSayangAnchor dan #RasaSayangPerfectItaliano, Chef Zam Akmal dan Sissy Imann telah diberi cabaran untuk menyediakan dua hidangan istimewa iaitu Nasi Ayam Sambal Bakar Berkeju menggunakan Keju Perfect Italiano Mozzarella dan Kek Pelangi Butter menggunakan Mentega Anchor untuk ayahanda Sissy Imann.

 

Tugas ayahanda Sissy Imann pula adalah untuk meneka hidangan mana yang dimasak oleh anaknya. Masakan tentunya jadi lebih enak apabila menggunakan Keju Perfect Italiano Mozzarella, keju asli berkualiti tinggi dari Australia dan Mentega Anchor, 100% mentega tulen New Zealand berwarna keemasan semulajadi yang dipenuhi rasa berkrim dan kaya.

 

Agaknya ayahanda dapat teka dengan betul tak? Kalau anda nak tahu, jangan lupa tonton video Dapur Rasa ni hingga ke penghujung tau. Selamat menonton!

 

#PerfectItalianoMY #MentegaAnchor #DairyliciousMY #30Hari30Resipi #nasiayamsambalbakarberkeju #kekpelangibutter #majalahrasa #rasashare #resipi #recipe

 

INSTAGRAM:

@fonterra.my

 

FACEBOOK:

Dairylicious Malaysia

Video Berkaitan