MyGroser Malaysia kini perkenalkan MyFeast, perkhidmatan pembelian barangan runcit dan makanan sedia dimakan secara atas talian kepada pengguna. Terdekat fokus MyFeast adalah untuk pembelian musim perayaan sambutan Hari Krismas dan sambutan ulang tahun.


.

Menariknya pengguna boleh membuat pra-tempahan dan menjadualkan tarikh dan masa penghantaran, contohnya dengan membuat tempahan Ayam Belanda Panggang untuk perayaan Krismas tanpa mengambil masa memasak dan mengotorkan dapur.

IKLAN


.

Selain itu, MyFeast juga akan menawarkan lebih 250 barangan khusus untuk musim perayaan, bahan-bahan mentah premium seperti daging lembu Wagyu, salmon, diskaun sehingga 40%, ganjaran untuk setiap pembelian dan penghantaran setiap hari tidak kira cuti atau tidak. Buah-buahan segar seperti pir Nikkori dari Jepun turut ditawarkan.

IKLAN


.

IKLAN

MyGroser juga membenarkan pengguna membuat pra-tempahan seawal 30 hari sebelum dihantar kepada pengguna. Dengan tempahan awal, harga akan kekal tidak kira jika harga pasaran semasa sudah meningkat. Sehingga kini perkhidmatan MyGroser hanya untuk pengguna di kawasan Lembah Klang.


.