Sempena Ramadan ini, Freshable menawarkan perkhidmatan penghantaran kit makanan sedia masak yang inovatif untuk memudahkan para ibu yang sibuk bekerja dan dalam masa yang sama mahu memberikan yang terbaik kepada keluarga.

 

Tentunya tugas ini agak mencabar bagi ibu-ibu yang bekerja kerana perlu bertungkus-lumus menyediakan juadah buat keluarga sebaik sahaja pulang dari kerja.  Kini tak perlu bimbang lagi, Freshable ada untuk membantu anda.

 

Memang best kalau beli dari Freshable kerana setiap hidangan menggunakan bahan yang segar serta kaya dengan nutrisi. Sememangnya Freshable menjadi pilihan buat para ibu kerana ia mudah dan lazat. 
Sahur & Iftar Jadi Lebih Mudah Dengan Freshable. Confirm Sedap & Berkhasiat!
Antara hidangan yang ditawarkan di dalam Kempen Festive Ramadan

 

Tambahan lagi, setiap bahan-bahan dalam hidangan telah dipotong siap-siap   dan disediakan mengikut jumlah hidangan. Anda boleh memilih sama ada untuk hidangan 2 orang atau 4 orang. Senang kan? Balik dari kerja, boleh terus masak. Tak perlu renyah-renyah di dapur.   

 

IKLAN
Sepanjang bulan Ramadan ini, Freshable menawarkan 14 hidangan utama menu Timur Tengah dengan satu hidangan sampingan dan setiap pembelian akan menerima sekotak kurma Medjool. 

 

Sahur & Iftar Jadi Lebih Mudah Dengan Freshable. Confirm Sedap & Berkhasiat!
Grilled Za’atar Chicken bersama Garlic Yogurt dan Cilantro & Tomator Pomegranate Salad
Menariknya, setiap resipi telah diolah bersesuaian dengan pelbagai kondisi kesihatan dan diet kerana ia menawarkan pilihan hidangan yang rendah karbohidrat, rendah sodium, rendah kalori, tinggi protein dan sesuai untuk pesakit kencing manis dengan pelbagai pilihan sayur-sayuran.

 

IKLAN
Bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan segar semestinya menjadi keutamaan buat Freshable. Daging yang digunakan juga mempunyai sijil halal. Jadi, anda tak perlu ragu-ragu lagi. Freshable turut menawarkan pelbagai pilihan snek dan pencuci mulut sedia dimakan (ready-to-eat) yang boleh didapati di dalam laman web mereka.

 

IKLAN
Sahur & Iftar Jadi Lebih Mudah Dengan Freshable. Confirm Sedap & Berkhasiat!
Menu kegemaran ramai, Chicken 65
Bukan itu saja, Freshable turut mengumumkan pelancaran Kempen Festive Ramadan di mana mereka turut berkolaborasi bersama kedai barangan dapur premium Live It Up! bermula 1 Mac sehingga 21 April 2023. Dapatkan diskaun barangan rangkaian terpilih Zwilling dan Zwiesel sehingga 80% apabila anda mengemukakan resit pembelian menu Festive Ramadan Freshable di kedai Live It Up! 1Utama.

 

Freshable menawarkan pilihan juadah Sahur dan Iftar yang enak dan sihat, bersama-sama dengan baucar cash-back dan diskaun untuk peralatan memasak premium.

 

Sahur & Iftar Jadi Lebih Mudah Dengan Freshable. Confirm Sedap & Berkhasiat!
Trio Dips bersama Pita Bread
Setiap pelanggan yang membeli kit hidangan melebihi RM150 di laman web Freshable akan menerima baucar cash-back bermula RM10 hingga RM30, sah bermula 1 Mac sehingga 30 April 2023.

 

Sahur & Iftar Jadi Lebih Mudah Dengan Freshable. Confirm Sedap & Berkhasiat!
Medjool Dates bersama Carrots dan Green Salad
Jangan tunggu lagi, jom layari www.freshable.co dan add to cart sekarang! Untuk maklumat lanjut, boleh ikuti media sosial Freshable di Facebook dan Instagram. Sepanjang bulan Ramadan ini, jom pilih Freshable agar hidangan anda ketika Sahur dan Iftar jadi lebih mudah, sihat dan enak!
Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI