
Bahan-bahan :
57668{-}1 paket An’Nur Mee Teow Sup Ayam - direbus hingga kembang dan toskan| 5769265{-} 2 ekor sotong besar - dihiris dan dicelur| 5763971{-} 10 ekor udang saiz sederhana - dicelur| 5919250{-} 100gm pak choy - dicelur| 5915955{-} 3 ulas bawang putih - ditumbuk| 5912700{-} Sedikit minyak masak| 2871410{-}Bahan sup: 2 paket perencah sup ayam An’Nur| 2927817{-} Bahan sup: 800gm air| 2979841{-} Bahan sup: Daun sup dan daun ketumbar secukupnya| 2361948{-}Bahan Kicap Ban Mee: 2 sudu makan kicap cair| 2412016{-} Bahan Kicap Ban Mee: 1 sudu makan kicap pekat| 2469554{-} Bahan Kicap Ban Mee: 1 sudu teh sos tiram| 2511853{-} Bahan Kicap Ban Mee: 1/2 paket perencah ayam| 2544779{-} Bahan Kicap Ban Mee: 1 sudu teh minyak bijan| 2585768{-} Bahan Kicap Ban Mee: 150gm air|Cara Memasak :
CARA MEMASAK:
[start_directions]
- Panaskan kuali dan tumis bawang putih sehingga wangi.
- Masukkan bahan kicap ban mee dan air. Biarkan mendidih.
- Kemudian masukkan mee teow, sotong, udang dan sayur. Kacau sehingga kicap kering. Angkat dan hidangkan.
- Tabur bawang goreng dan hirisan cili potong. Nikmati segera.
[end_directions]