Siapa hantu durian mesti tak sabar nak berbuka puasa Warna Warni Ramadan di Premiere Hotel Klang ni. Pelbagai menu menarik akan dihidangkan termasuk buah durian. Fuhhh memang lain dari yang lain ni berbuka puasa dengan durian.

Ramadan Buffet Ada Durian?

Ada 6 bahagian pilihan menu untuk Ramadan Buffet kalini iaitu Soup, Action Salad Station, Carving Station, Ikan Bakar Premiere Special, Hawkers Live Stall, dan Premiere Special Assorted Milk Shakes And Ice Kacang!

IKLAN

Ramadan Buffet Ada Durian?

Menarik betul ya pilihan menu buffet di Premiere Hotel Klang ni! Bolehlah ajak keluarga besar berbuka puasa di sini mesti puas hati!

IKLAN

Ramadan Buffet Ada Durian?

Harga untuk dewasa RM 118 manakala untuk kanak-kanak dan warga emas Rm 78 sahaja. Pada setiap hari Jumaat sepanjang Ramadan ni akan ada Lucky Draw yang akan diumumkan pada jam 8 malam. Sementara korang menikmati juadah berbuka puasa tu akan ada persembahan live band menghiburkan suasana.

IKLAN

Hidangan istimewa untuk Warna Warni Ramadan kali ini adalah Ayam Bakar Pasu dan Sambal Kicap Jawa yang dimasak di dalam pasu yang ayamnya dah diperap semalaman gerenti rasa rempah ratusnya terserap sempurna di dalam daging ayam. Alamak dah terliur pula macam mana ni? Korang tunggu apa lagi boleh buat tempahan sekarang!

Untuk maklumat lanjut boleh telefon 03-3325 6800/6828/6868 atau WhatsApp +6012 449 6258

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI