Siapa peminat air Coolblog dekat sini? Genglah dengan admin! Dahlah murah, banyak pilihan pula tu! Admin selalu beli perisa yang blue coral tu kadang-kadang minta campur dengan perisa lain hihi. Kalini admin cuba pula siri O-Riuh pula sebab ada satu perisa tu bagi admin memang lain dari yang lain iaitu Ultimate Mint. Lagi dua perisa Ultimate Chocolate dan Ultimate Strawberry.

Admin nak kongsi komen jujur tentang siri minuman ni. Admin nak mulakan dulu dengan Ultimate Chocolate. Kalau siapa yang selalu order perisa chocolate dekat Coolblog korang mesti tahu rasa original chocolate tu macam mana. Bagi yang baru pertama kali nak cuba Coolblog, admin nak bagitahu ni yang rasa coklat dia memang penuh rasa ya! Tak ada rasa coklat tiruan ke apa. Kalau korang order Ultimate Chocolate ni lagilah padu pergi dia sebab ada kisaran biskut oreo yang dihancurkan dengan lembut sebati pula dengan perisa coklat tu pehhh memang tak terkata dalam sekali sedutan!

O-Riuh Siri Minuman Baharu Dari Coolblog Dengan Tiga Perisa!

Kalau tak suka coklat, boleh order Ultimate Strawberry pula tau! Yang perisa ni pun sedap sebab ada rasa masam strawberry tu sikit lepastu ada rasa susu lemak berkrim dan kisaran biskut oreo yang banyak! Dalam sekali sedutan tu korang boleh rasa campuran strawberry dengan oreo yang sebati gerenti nak lagi!

IKLAN

O-Riuh Siri Minuman Baharu Dari Coolblog Dengan Tiga Perisa!

Ultimate Mint ni pula memang lain macam sikit rasanya. Lain macam yang sedap tau! Bayangkan rasa oreo tu ada pahit coklat sikit lepastu ada rasa mint tapi bersusu juga. Memang lain dari yang lain perisa ni sebab tak terlalu manis tapi dalam masa yang sama ada rasa lemak susu yang padu! Kalau tak percaya boleh cuba beli sekarang. Ni perisa pilihan hati admin!

IKLAN

O-Riuh Siri Minuman Baharu Dari Coolblog Dengan Tiga Perisa!

IKLAN

 

Jangan berlengah lagi untuk cuba siri O-Riuh ni sebab hari terakhir menu ni ada dekat Coolblog sehingga 22 April 2022 sahaja tau. Boleh ke instagram Coolblog Malaysia untuk maklumat lanjut.