Wednesday, February 1, 2023

Masak, Kongsi & Menang Wang Tunai Dengan Menyertai Peraduan #LebihEnakLebihCeria Anchor

Bulan puasa ni pasti ramai ibu-ibu yang sibuk memasak sajian yang enak setiap hari. Lauk pauk, kuih muih, manisan dan bermacam-macam lagi menu istimewa buat keluarga.

Malah ramai juga yang suka ambil video masakan. Jangan simpan video tu dalam telefon bimbit. Ni RASA nak kongsi cara-cara untuk menang DUIT RAYA RM300 hanya dengan buat video masakan. Wow…

Langkahnya mudah sahaja. Sertai Peraduan Masak, Kongsi & Menang #LebihEnakLebihCeria Bersama Anchor. Setiap minggu kami akan kongsi video-video memasak daripada Instafamous pilihan dengan resipi-resipi enak untuk sahur, berbuka dan raya menggunakan tiga bahan utama iaitu Anchor Butter, Perfect Italiano Cheese dan Susu Tepung Fernleaf Full Cream yang menjadikan masakan lebih beraroma dan membangkit selera.

Apa yang anda perlu buat untuk MENANG DUIT RAYA ni?

Anda hanya perlu masak apa sahaja menu menggunakan bahan-bahan daripada jenama Anchor, Perfect Italiano atau Fernleaf. Rakam video dan sharekan di Facebook atau Instagram anda dengan hashtag #RasaMasakChallengexAnchor. Pastikan akaun tak private tau.

IKLAN

Mana tahu anda mungkin pemenang yang bakal membawa pulang hadiah wang tunai ini. Selamat Mencuba!

#RasaMasakChallengexAnchor #LebihEnakLebihCeria #RasaMasakChallenge

- Advertisement -spot_img

Mesti Baca!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img