Apa rancangan anda di malam Krismas dan Tahun Baru nanti ? cuti panjang tu, rancanglah dari sekarang. Jom jalan-jalan makan-makan di tengah kota raya sambil menonton ‘live’ pertunjukan bunga api.Alang-alang ke kawasan segi tiga emas kota raya Kuala Lumpur singgahlah ke Hotel Royale Chulan, Bukit Bintang .

Pakej menarik bufet makan malam menanti anda di sini. Bermula malam menjelang Krismas hingga ke sambutan tahun baru Hotel Royal Chulan Bukit Bintang menyajikan lebih 50 menu enak kepada pengunjung.

 

Sempena cuti sekolah ini apa kata bawa anak-anak dan keluarga tersayang menikmat variasi juadah antarabangsa terutamanya sajian barat yang super sedap di sini. Kemeriahan sambutan Hari Krismas dan tahun baru 2019 boleh dirasai keceriaannya di sini.

Pelbagai pilihan promosi bufet istimewa tersedia untuk dinikmati. Menurut Pengurus Besar Hotel Mashor Din memang menjadi ‘tradisi’ di sini setiap tahun Hotel Royale Chulan akan menyambut dua hari keraian ini secara besar-besaran dan penuh kemeriahan dengan menyediakan pilihan bufet makan malam , tengahari, dan hi tea yang sinonim dengan sambutan perayaan tersebut.

IKLAN

Berkumpul bersama rakan-rakan dan keluarga sambil bersama-sama merasai juadah enak pastikan menambahkan kegembiraan menyambut Tahun Baru 2019 di sekitar Bukit Bintang, kawasan yang paling ‘happening’ di tengah-tengah bandaraya KL ini.

Eksekutif Chef Raja Kamaroszaman dan Chef Haniff

Menurut Chef Eksektif, Raja Kamaroszaman Raja Zainal, bufet makan malam menawarkan lebih daripada 50 menu kepada pengunjung di antaranya menu istimewa seperti ayam belanda panggang, kambing golek, pasta dan pelbagai jenis hidangan pencuci mulut dengan harga yang sangat berpatutan dan berbaloi.

IKLAN

Berikut adalah pakejnya:

Christmas Eve Buffet Dinner, Royale Ballroom , Aras 2
Tarikh dan Masa : 24hb Disember, 7.00- 10.00 malam
Dewasa : RM128. Warga Emas & Kanak-Kanak RM 70

New Year Eve Buffet Dinner, Royal Ballroom, Aras 2
Tarikh dan Masa : 31hb Disember, 7.00 – 10.30 malam
Dewasa : RM 128. Warga Emas & Kanak-Kanak RM70

IKLAN

Promosi Lain Semasa Krismas & Tahun Baru :

Christmas Eve Western Set Dinner, Cafe Royale & Bar, Aras Tanah
Tarikh dan Masa : 24hb Disember, 7.00-10.30 malam
RM 108

Christmas Day Buffet Hi-Tea, Sunflower Brasserie, Aras 1
Tarikh dan Masa : 25h Disember, 12.30 tengahari – 4.00 petang
Dewasa RM 78.00 , Warga Emas & Kanak-Kanak RM48.00

New Year Eve Set Dinner, Cafe Royale & Bar, Aras Tanah
Tarikh dan Masa : 31hb Disember, 7.00-10.30 malam
RM108

New Year Day Buffet Hi Tea, Sunflower Brasserie, Aras 1
Tarikh dan Masa : 12.30 tengahari – 4.00 petang
Dewasa :RM 78 .Warga Emas & Kanak-Kanak RM48