Dengar perkataan soru pun kita sudah sedia maklum ini adalah tempat makan. Menu yang ditawarkan adalah menu makanan barat dengan ice float ala Penang Heritage. Namun harganya murah dan berbaloi dengan portion yang diberikan. Sesuai dengan kata-kata yang digunakan iaitu Eat Big, Eat Cheap!

Penutupan cawangan di Medan Selera Bandar Sri Permaisuri, Cheras selepas empat tahun beroperasi di sini mungkin menyedihkan penggemar makanan di sini. Namun jangan risau kerana anda boleh hadir ke cawangan lain yang semestinya lebih selesa.

Soru Station berpindah ke The Trillium Sungai Besi, 50-G, Jalan Tasik Utama 7, Medan Niaga Tasik Damai, Sungai Besi, Kuala Lumpur.

Cawangan Soru Station yang lain adalah:
Shah Alam, Seksyen 13 (depan MSU)
The Strand, Kota Damansara
The Trillum, Sungai Besi
The FoodBoss, Kota Damansara
Wangsa Maju (Oktober nanti)
Bangi (November nanti)

IKLAN

Waktu Operasi
12PM – 12AM | Isnin tutup

JOM LAYAN GAMBAR

.

.

.

.

.

.

.

.

.

IKLAN

Sumber: Facebook Soru Station

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang nak masak daging masak hitam dengan blender. Yeeha!

IKLAN

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIP? Klik sini:
https://rasa.my/nasi-lemak-kukus-ikan-siakap-goreng-menu-luar-biasa-di-restoran-ngeteh-santai/
https://rasa.my/nak-petua-bantu-masalah-angin-dalam-badan-jom-buat-dua-jus-kesihatan-ini/
https://rasa.my/jom-try-buat-ikan-kembung-rebus-air-asam-memang-syok/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7