[mo_oauth_login]

Home ZARITH HUSNA : Udang & Rebung Masak Lemak Cili Api

ZARITH HUSNA : Udang & Rebung Masak Lemak Cili Api

Katanya kena ikut tema, jadi Zarith cuba lah ikut tema masakan @ashhryyyyy y & gaya bercakap dia yg macam The Flash tu, mengah weh mak buyong nak follow🤣😅

Terimalah video amatur, hakak baru nak up 😜🙈

Jom korang dapatkan produk @sajimalaysiaofficial di pasaran sekarang!

Follow juga @majalahrasa untuk dapat info² yang best tau😉

Jangan lupa tekan LOVE kalau korang suka video ni🥰
Doakan moga Zarith ada rezeki untuk menang contest ni❤

#sajianmisterirasa
#sajianmisterixrasa
#sajianmisteriRASA



Video Berkaitan