Char Beef Lok Lak

Sunway Hotels & Resorts telah menyediakan “Signature Dishes” di mana ia adalah gabungan hidangan terkemuka oleh setiap Chef Eksekutif di Hotels & Resorts dari Malaysia, Cambodia and Vietnam.


Chicken Rice.

Hidangan terkemuka ini disediakan di setiap Hotels & Resorts sejak 1 Julai 2019 di mana para pelanggan boleh menikmati tujuh variasi hidangan terkemuka para Chef kami seperti Kari Kepala Ikan (Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur), Nasi Ayam (Sunway Resort Hotel & Spa, Sunway City), Nasi Lemak Udang Berlada (Sunway Clio Hotel, Sunway City), Char Kway Teow (Sunway Hotel Georgetown, Penang), Cendol (Sunway Hotel Seberang Jaya, Penang), Deep Fried Spring Rolls (Sunway Hotel Hanoi, Vietnam) dan Char Beef Lok Lak (Sunway Hotel Phnom Penh, Cambodia).

IKLAN


Char Kway Teow.


Fish Head Curry.

IKLAN


Char Beef Lok Lak.

Gabungan-gabungan hidangan di atas memberikan pengunjung lebih keselesaan untuk menikmati ketujuh-tujuh hidangan di satu tempat sahaja tanpa membuang masa ke tempat atau negara lain. Tambahan lagi, pengunjung-pengunjung dapat merasai keasliaan dan kreativiti hidangan daripada Chef- chef Hotels & Resorts dengan harga yang amat berpatutan.

IKLAN


.

Bagi merasai keenakkan makanan ini, media di jemput untuk menikmati kesemua tujuh hidangan ini di samping chef-chef berinteraksi dengan lebih terperinci tentang Signature Dishes..