Tak Tahu Nak Hidang Apa Masa Tetamu Raya Datang Ke Rumah?? FOODPANDA Kan Ada!

Kemeriahan untuk menyambut Hari Raya yang tak lama lagi ni memang kian terasa! Mana taknya dah dua tahun Raya asyik PKP. Kalini semua orang mestilah nak beraya sakan bersama keluarga tercinta! Cuma bila kita dah seronok bergaya sakan masa Raya, mana ada masa nak sibuk memasak di dapur betul tak? Habislah baju lawa kita terkena percikan minyak panas ke apa haa dah tak vasss gitu!

Tak payahlah susah fikir, order je dari FOODPANDA, tengah sembang dengan tetamu tiba-tiba dah sampai depan rumah makanan yang hanya tinggal untuk dihidang sahaja kepada tetamu! Mudahkan? Saya nak kongsikan senarai kedai yang ada dalam aplikasi FOODPANDA yang pastinya rambang mata nak pilih dan dijamin puas hati.

Antara restoran yang ada adalah Soul Brew, Taco Bell, dan KFC! Eh bukan tu je, kalau korang jenis yang memang wajib hidang tetamu masakan air tangan sendiri, jangan risau! Boleh dapatkan barang dapur tanpa perlu susah payahke kedai. Haaa macam mana tu? Macam ni, korang muat turun je aplikasi FOODPANDA lepastu korang dah boleh order barang dapur dari Lotus’s Stores (M) Sdn Bhd, The Food Merchant, Mydin, Sam’s Groceria, dan Everrise (East Malaysia). Senangkan??hujung jari je semua sekarang ni. Macam ni pun takkan malas lagi? Hihi.

Jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup untuk mendapatkan Coca Cola Raya Bersama, Coke x pandamart Raya Cookies! Selain itu, pastikan anda berbuka puasa dengan Coca-Cola Zero Sugar yang menyegarkan dan nikmati diskaun 20% untuk tawaran Mix and Match. Inilah peluang anda untuk menebus makanan seperti:

Mangkuk tingkat Warisan Bonda 2 tingkat – Rendang Tok + Ketupat Palas (6 biji)

Mangkuk tingkat Warisan Bonda 2 tingkat – Rendang Ayam + Ketupat Palas (6 biji)

Warisan Bonda Keloria (10s) dengan 3 jenis sos (1 Kicap Manis, 1 keju) 1 set

IKLAN

Warisan Bonda Satay Ayam (6 cucuk) 380g

Pelan langganan eksklusif foodpanda, pandapro, kini boleh didapati di lebih daripada 350 restoran rakan kongsi di Lembah Klang dan lebih daripada 650 di seluruh Malaysia.

Inilah peluang anda untuk menjamu selera di salah satu daripada 5 restoran terbaik untuk menikmati diskaun 25%

Dave’s Deli

Penyetpenyet.com

IKLAN

Syed Bistro

Santan

Nasi Kukus Tonggek

Selain itu, berikut adalah beberapa pilihan untuk makan di restoran yang terletak di Lembah Klang yang menawarkan potongan 25% untuk ahli pelanggan pandapro.

Pier 12 (Bukit Bintang)

IKLAN

The Majapahit (Mont Kiara)

Dar Al-Arab Gourmet Restaurant (Sunway Pyramid)

The Straits Estate @ VE Hotel & Residences (Bangsar South)

The Sultani @ Flamingo Hotel (Ampang)

Jika ini belum cukup menggembirakan, tonton Strim secara Langsung foodpanda Raya Open House 2022 di Facebook pada 12 Mei 2022 untuk lebih banyak kejutan. Nantikan untuk mengetahui lebih lanjut!

Untuk menyelami semangat Raya, tonton video perayaan foodpanda

Untuk maklumat lebih lanjut tentang tawaran dan kod promosi terkini, sila layari foodpanda.my/contents/deals.