Kini Ribena bukan sahaja dalam perisa Blackcurrant, korang boleh cuba perisa Simply Strawberry yang mengandungi kebaikan Strawberry dari Eropah yang gerenti buat hilang dahaga. Dah nak puasa ni memang kena belilah produk air Ribena ni senang je bancuh terus hidang. Jangan lupa hidang ketika sejuk tau, terus hilang rasa dahaga seharian berpuasa.

Simply Strawberry Produk Terbaru Ribena Wajib Hidang Ketika Berbuka Puasa!

Kalau korang jenis yang ambil berat tentang sesuatu kandungan vitamin dalam makanan, Ribena ni pastinya pilihan korang. Dalam Ribena ni kaya dengan vitamin C dan yang paling penting tidak mengandungi pemanis tiruan. Semestinya minuman ni pasti menjadi kegemaran anada sekeluarga tak kira masa dan di mana jua!

IKLAN

BERITA BAIK! Kalau korang nak menang hadiah bekalan kordial Ribena 1 liter selama 3 bulan, boleh sertai pertandingan “The Best Straberry Moments” di Instagram. Cara penyertaan, korang hanya perlu muat naik gambar bertemakan warna merah Strawberry yang paling terbaik di profil Instagram korang berserta dengan hashtag #RibenaSimplyStrawberry dan #SimplyBerryJoyful. Gambar yang paling kreatif pastinya menjadikan peluang untuk menang 1 liter kordial Ribena semakin mudah!

IKLAN

Jadi, korang tunggu apa lagi?? Cepat muat naik gambar terbaik korang dan tuliskan kapsyen kenapa korang kena menang pertandingan ni. Oh! Jangan lupa tag instagram @RibenaMalaysia kalau tak, admin Ribena tak nampaklah posting korang.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut boleh ke Instagram ataupun Facebook Ribena Malaysia!