Biasalah bila orang tengah angau K-Pop dan K-Drama jadi semuanya terpengaruh dengan cara dan makanan orang Korea. Kepedasan makanan Korea dah menjadi sebati dalam kebanyakan masyarakat Malaysia kita. Bersempena dengan ulang tahun ke-25 Dominos’s Pizza, setelah dua tahun menyepi Domino’s Pizza Ssamjeang ni, kini kembali dengan tiga perisa berbeza seperti Beef Bulgogi, Chicken, dan Tuna.

“It’s All About You” merupakan tagline Domino’s Pizza semestinya menjanjikan menu yang digilai ramai seperti Pizza Ssamjeang yang pastinya memberikan kepuasan kepada yang merasai kepedasan dan kesedapan menu ni. Korang dah ready ke nak rasa Pizza ni? Admin dah terliur dah nak beli Pizza ni nanti.

Bagaimana pula dengan harganya? Jangan risau, dengan kenaikan harga makanan buat masa sekarang, Domino’s Pizza masih lagi menawarkan harga tawaran yang mampu milik. Korang dah fikir ke nak beli perisa yang mana?

IKLAN

Korang nak tahu tak, 6 bulan tau Domino’s Pizza mencari jalan supaya menu Ssamjeang Bulgogi Beef menjadi kegilaan ramai dengan memastikan daging yang digunakan kekal juicy dan sedap setelah diletakkan di atas Pizza.

IKLAN

Ada lagi satu menu istimewa yang korang wajib cuba, Domino’s Ayam Haseyo Chicken wings yang dibakar dengan sempurna bersama sos pedas! Ada cabaran “The Ssamjeang Heat Challenge” untuk yang sukakan makan pedas! Kalau nak tahu, jangan lupa lawati media sosial Domino’s untuk maklumat lanjut.

IKLAN

Menu Domino’s Pizza Ssamjeang ni boleh dapatkan sekarang di outlet berdekatan. Nak jimat? Nikmati tawaran beli 1 percuma 2 dengan penghantaran percuma atau Take-away dengan harga RM 5 untuk Personal Pizza atau nikmati diskaun 50%! Wahh macam mana tu? Boleh layari laman web rasmi Domino’s Pizza https://www.dominos.com.my/ atau datang mana-mana outlet terdekat untuk merasai tawaran hebat ni.

Untuk pesanan, boleh hubungi 1-300-888-333 atau layari laman web www.dominos.com.my

Untuk maklumat terkini tentang Domino’s Pizza boleh layari Facebook https://www.facebook.com/DominosMY/ atau Instagram https://www.instagram.com/dominosmy/