Biskut Munchy’s Kini Mengandungi 10 Nutrien Terbaik Untuk Kesihatan Kita!

Makanan yang sihat kini menjadi keutamaan ramai orang, mana taknya, pelbagai jenis penyakit boleh berpunca dari jenis makanan yang kita makan. Kalau boleh nak makan snek pun perlu pilih snek yang sihat. Nak pilih biskut yang sihat pun perlu berfikir panjang dari segi kandungan. Munchy’s Cracker Plus memang contoh snek yang sihat, ringan, dan mengenyangkan!

Biskut Munchy’s Kini Mengandungi 10 Nutrien Terbaik Untuk Kesihatan Kita!

Munchy’s Cracker Plus mengandungi 10 nutrien terbaik seperti, vitamins A, B1, C, B6, kalsium, iron, zinc, folic acid, copper, dan selenium. Tak perlu risau dah kalau tiba-tiba teringin makan biskut, beli je Munchy’s Cracker Plus ni.

Munchy’s Cracker Plus didatangkan dalam 3 perisa sedap! Seperti, Original High Calcium, High Protein Chia Seeds, dan High Fibre Whole Grain. Ada dua jenis saiz untuk keluaran Munchy’s Cracker Plus seperti 300gm dan 700gm mudah di bawa ke mana mana!

IKLAN

Biskut Munchy’s Kini Mengandungi 10 Nutrien Terbaik Untuk Kesihatan Kita!

ADA BERITA BAIK!

IKLAN

CARI MUNCHY’S X AIRASIA DAN DAPATKAN SAMPEL PERCUMA!

Nak dapatkan sampel percuma Munchy’s Cracker Plus? Cari servis E-Hailling AIr Asia yang berkolaborasi bersama dengan Munchy’s di sekitar Klang Valley, Johor Bahru, dan Penang. Penumpang yang bertuah akan mendapat sampel percuma dan jangan lupa imbas kod QR di dalam kenderaan kalau berkenan nak beli biskut kegemaran anda dar Munchy’s di Shopee Offical Store.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut boleh layari Facebook:

https://www.facebook.com/Munchys/

Atau Instagram

https://www.instagram.com/munchys.my/

Tak tahu nak masak apa? Lubuk resipi RASA kini di SEENI, tak perlu susah lagi.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI