Sesekali menjengah ke laman Instagram Hanis Zalikha, suka sangat bila ada posting mengenai Yusof Iskandar. Si comel yang telah menginjak usia dua tahun ini ternyata punya aura dan pesonanya yang tersendiri.

Husband and a son made it a different experience ❤️

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Mana tidaknya, lihatlah telatah dan aksi Yusof ni. Nampak bersahaja namun sangat mencuit hati. Tak hairanlah kalau akaun ig Yusof @theyusofiskandar ada 2.4 juta follower. Ramai sungguh peminat Yusof ni.  Kalah acik ha!

Ada banyak video yang dikongsi Hanis yang tunjuk Yusof ni suka makan. Macam-macam ragam dan aksi. Nak makan keju lah, cookies lah dan dekat tangan tu mesti ada makanan. Hanis dan Hairul pun sempoi dan melayan. Memang seronok lihat gelagat keluarga selebriti ni.

Jom layan gelagat Yusof Iskandar yang comel ni.

IKLAN

Wednesday night in with loves 😍

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Suka makan tauge rupanya… Acik-acik suka tak?

🐰

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Ni lucu…

IKLAN

Memory game with Yusuf eh eh pastu dia tanya kita lah @theyusufiskandar

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Caner kita nak bagitau date kita dia ada cendawan hidup kat dagu

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

IKLAN

Tiup jangan tak tiup Yusof…

Kecik-kecik dah pandai order food nih. Hehehe…

Kredit: Instagram Hanis Zalikha & theyusofiskandar