Rasa kini berada di dalam aplikasi   
Rasa kini berada di dalam aplikasi   
Home Dewi Remaja & Siti Sahut Cabaran Rasa Masak Challenge!

Dewi Remaja & Siti Sahut Cabaran Rasa Masak Challenge!

Istimewa dalam Rasa Masak Challenge #MisteriBihunTersedap, Siti Khadijah Halim dan Dewi Remaja, Auni Yusri sahut cabaran memasak dengan mencipta satu hidangan istimewa menggunakan Nuuna Bihun Goreng Segera yang merupakan produk terbaru dan bakal berada di pasaran tidak lama lagi.

Nuuna Bihun Goreng Segera  ada dua variasi iaitu Nuuna Bihun Goreng Segera Perisa Asli dan Nuuna Bihun Goreng Segera Perisa Pedas. Bihun ini diperbuat daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi dengan tekstur bihun yang kenyal buat anda tak jemu makan. Memang sedap!

Siti dah masak dengan Auni, seterusnya lima pemenang bertuah berpeluang memasak bersama Auni dan gandingan istimewa kakak Korea, Munaa Bella pada hari pelancaran Nuuna Bihun Goreng Segera nanti. Tak sabar kan?

Mudah saja cara nak sertainya. Anda hanya perlu:

  1. Tonton Video Masak-Masak bersama Nuuna, Like & Follow Facebook dan Instagram Majalah Rasa & Nuuna
  2. Cipta Tagline Nuuna Paling Kreatif
  3. NyatakanResipi Bihun Paling Sedap Pernah Anda Makan atau Masak dan Tag 2 Rakan Anda Di Ruangan Komen Video, Tarikh akhir penyertaan ialah 20 Feb 2023.

Jangan lepaskan peluang ini dan jom sertai sekarang. Jangan lupa komen & tag dua rakan anda di bawah.

#majalahrasa #rasashare #rasamasakchallengemisteribihuntersedap #rasamasakchallenge #nikmatikeceriaanbersama #nuunabihungorengsegeraVideo Berkaitan