RiuhRempahBabasRasa

Sajikan Menu Antarabangsa, Qayyum Bergelar Juara JagOH Rasa BABA’S!

Setelah enam bulan perjalanan Pertandingan JagOH Rasa BABA’S, jejaka ceria dari Cheras, Kuala Lumpur, Muhammad Qayyum Irwanzi berjaya merangkul gelaran JagOH Rasa BABA’S!

Pumpkin Crab Peratal Tambat Hati Juri. N. Pannershellvi A/P M Nadaraja Buktikan Air Tangan Ibu Adalah Masakan Terbaik

Siapa sangka wanita yang layak dipanggil nenek ini antara Top 12 Jagoh Rasa BABA’S. Raut wajahnya cukup tenang dan ketika diumumkan N.Pannershellvi A/P M...

“Saya Suka Cabar Diri, Tiada Cabaran Macam Tak Sempurna,”

Buat Fazalina Ismail dapat memasuki hingga ke peringkat Top 12 memanjatkan rasa syukurnya kerana apa yang diusahakan membuahkan hasil.

Suami Suka Beri Komen Dalam Masakan, Jadi Penguat Semangat Fazerina Sertai Pertandingan

Minat menjadi salah satu sebab Fazerina Ibrahim memasuki Pertandingan jagoh Rasa BABA’S. Keyakinan timbul bila sering memasak & suami menjadi pendorong utama.

Saya Nak Berdiri Sebaris Dengan Chef Idola & Gunakan Peluang Ini Untuk Kumpul Duit Kahwin – Qayyum Irwanzi

Muhammad Qayyum Irwanzi adalah salah seorang peserta dari zon Sentral yang terpilih ke peringkat separuh akhir menerusi Wild Card.

Rezeki Tidak Dijangka. Kak Long Pikat Hati Juri Dengan Hidangan Kegemaran Keluarga

Semangat dan tekad menimba ilmu baru menjadi pendorong kepada Nurazimah Binti Ahmad Afandi menyertai Pertandingan Jagoh Rasa BABA’S

Berbekal 25 Tahun Pengalaman Sebagai Jurumasak, Cik Man Pasang Impian Ke Top 4

Menghadiri kelas buat blog, kitchen studio mini dan menganjurkan kelas memasak percuma adalah impian yang ingin dicapai jika berjaya menjadi jagOH! RASA BABA’S.

Air Tangan Bekas Askar Ini Berjaya Pikat Hati Juri, Sharifudin Saleh Luah Rasa Syukur

Minat dalam bidang masakan sejak kecil lagi membuatkan Mohd Sharifudin bin Saleh bertekad untuk menyertai Pertandingan JagOH Rasa BABA’S.

Tangan Mengigil Sampai Sos Kari Tertumpah, Aliff Oslan Bersyukur Terpilih Ke Semi Final

Aliff Oslan memilih untuk mengetengahkan menu gabungan masakan Malaysia dan Perancis iaitu Savoury Murtabak Choux Ala BABA’S.

“Kalau Menang, Nak Selesaikan Hutang Kereta” – Wan Norliza

Tuah pengguna setia rempah kari Baba’s! Inilah yang dikatakan rezeki terpijak buat peserta dari Pantai Timur, Wan Norliza Wan Mat. Niat menyertai hanya sekadar...

Mesti baca!

Tular Kes Nasi Ayam Claypot Guna Rice Wine, Chef Kongsi Pengalaman...

Moga perkongsian Chef ini membuka minda orang ramai dalam pentingnya mencari yang halal dalam setiap makanan yang dimakan.